Siverekli Melek'e Yardım Eli-Kar Yağışı Nedeniyle Yolda Kalan Okul Servisininyanında Terlikli Görüntüsüyle Basına Yansıyan Öğrenci Ve Ailesinin Ihtiyaçlarının Siverek Kaymakamlığı'ncakarşılandığı Bildirildi

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te kar yağışı nedeniyle yolda kalan okul servisinin yanında terlikli görüntüsüyle basına yansıyan öğrenci ve ailesinin ihtiyaçlarının

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te kar yağışı nedeniyle yolda kalan okul servisinin yanında terlikli görüntüsüyle basına yansıyan öğrenci ve ailesinin ihtiyaçlarının Siverek Kaymakamlığı'nca karşılandığı bildirildi.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, bugün "Sizin de içiniz üşüdü mü" başlıklı bir haberin bazı basın yayın organlarında yayımlandığı hatırlatıldı.

Söz konusu habere konu olan öğrencilerin Siverek'in Yukarı Kayalar köyünden ve ilçe merkezindeki Selimpınar İlköğretim Okulu'nda taşımalı olarak eğitim aldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Bu köyün öğrencilerini taşıyan servisin kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldığı bilgisinin Siverek Kaymakamlığı'na ulaştırılmasının ardından İlçe Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin hemen müdahale ettiğine değinilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öğrencilerin evlerine sağlıklı bir şekilde teslim edilmesi sağlanmıştır. Habere konu olan ilkokul 3. sınıf öğrencisiyle ilgili olarak yapılan incelemede babasının özel bir firmada çalıştığı tespit edilmiştir. Öğrencinin ve ailesinin ihtiyaçları Siverek Kaymakamlığımız tarafından giderilmiştir."

-"Öğrenci Sara hastası"

Bu arada 6 çocuklu ailenin kızı olan ve taşımalı eğitim kapsamında ilçe merkezindeki okulda öğrenim gören Melek Güllan da gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını belirterek, "Okula böyle geldiğim için utanıyorum" dedi.

Melek'in dayısı İhsan İzol da yeğeninin sara hastası olduğunu söyledi.

Babası özel bir şirkette çalışan Melek'i dönem dönem çevre illerdeki hastanelere götürüp tedavisini yaptırmaya çalıştığını anlatan İzol, "Ailenin maddi durumu iyi değil. Okula bu nedenle terlikle gidiyor. Hasta olduğu için tedavi görmesi gerekiyor. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şükrü Dolaş / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: