Siverek'te 16 yaşındaki kız 8 aylık hamile çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, aşırı kilo aldığı gerekçesiyle babası tarafından hastaneye götürülen 16 yaşındaki M.G.’nin 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, aşırı kilo aldığı gerekçesiyle babası tarafından hastaneye götürülen 16 yaşındaki M.G.’nin 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bir yakınının tecavüzüne uğradığını söyleyen kız koruma altına alındı.

Siverek’in Eğricek Köyü’nde oturan çiftçi M.G., sürekli kilo olan ve obez olmasından endişelendiği kızı M.G.’yi dün öğleden sonra Siverek Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada muayene edilen kızın hamile olduğu belirlendi. 8 aylık hamile olduğu belirlenen kızın durumu doktorlar tarafından güvenlik güçlerine bildirildi.

Reklam
Reklam

Hastaneye gelen jandarma, ifadesine başvurduğu kızın bir yakınının tecavüzüne uğradığını belirledi. Kızının hamile olduğunu öğrenen baba şoke olurken, jandarma tecavüz ile suçlanan akrabanın bulunmasına yönelik çalışma başlattı. Olaya ilişkin bilgilendirilen Cumhuriyet Savcısı’nın kararı ile koruma altına alınan M.G. ise Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: