Siverek'te 4 Öğrenci, Tavuk Dönerden Zehirlendikleri İddiasıyla Hastaneye Kaldırıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Yusuf Sami İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 4 öğrenci, okul dışında yedikleri tavuk...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Yusuf Sami İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 4 öğrenci, okul dışında yedikleri tavuk dönerden zehirlendikleri iddiasıyla hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Siverek'te bulunan bir okulda, öğle saatlerinde dışarı çıkıp tavuk döner yiyen öğrenciler; Gonca Ç., Senem Ç., Sultan H. ve Selma M., bir süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetinden dolayı okul yetkililerine bilgi verdi. Rahatsızlanan öğrenciler, okul yetkilileri tarafından çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öğrenciler, öğle saatlerinde tavuk döner yediklerini ve bundan dolayı zehirlendiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: