Siverek'te Asayiş

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kilo 300 gram kubar esrar ile 3 bin 700 paket kaçak sigara ele

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'te gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kilo 300 gram kubar esrar ile 3 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda uygulama noktası oluşturan güvenlik güçlerince 5 ayrı yolcu otobüsünde yapılan aramada toplam 17 kilo 300 gram kubar esrar, 3 bin 700 paket kaçak sigara bulundu.

Ekipler, olaylarla ilgili olarak Remzi D, Emin D, Uğur K, Abdullah D, Serdar B, Mehmet C, Abdulsamet B. ve Hamza P'yi gözaltına aldı.

-Çakmakla oynayan çocuk kendini yaktı

Reklam
Reklam

Siverek'te çakmakla oynayan çocuk kendini yaktı.

Hayriye Mahallesi'nde oturan Mustafa Hanlı (11) evlerinin balkonunda oynadığı sırada ayakkabı cilasını ellerine sürdükten sonra çakmakla oynamaya başladı. Çakmağın ateş almasıyla birlikte Hanlı'nın üzerindeki giysiler tutuştu.

Vücudunda yanık oluşan Hanlı, yakınlarınca Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: