Siverek'te Esrar Ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uygulama yapan polis ekipleri, bir araçta yaptıkları incelemede 26 kilo 650 gram...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uygulama yapan polis ekipleri, bir araçta yaptıkları incelemede 26 kilo 650 gram esrar ele geçirirken, 8 kişiyi de gözaltına aldı. Ekiplerin başka bir araçta yaptıkları aramada ise, 9 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yapan Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şüpheli olarak durdurulan bir araçta yaptıkları incelemede, bagaj ve arka koltukta poşetler içine gizlenmiş 26 kilo 650 gram esrar ele geçirdi. Öncü olarak tabir edilen araçta 6 kişi gözaltına alınırken, esrarın yüklü olduğu araçta da 2 kişi olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.D., A.K., F.G., Ş.Ö., D.Ö., B.O., E.İ. ve V.G, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya nakil etmek" suçundan mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yapan Siverek Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine Yönelik" çalışmalar neticesinde şüpheli olarak durdurulan araçta yaptıkları incelemede, gümrük kaçağı 9 bin 200 paket sigara ele geçirdi. Araçta bulunan S.Ç. ve H.Ç., ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sigaralara el koyan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: