Siverek'te Rekor Denemesi Için Çalışmalar Devam Ediyor

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nce düzenlenecek "Haydi bir dünya rekoru kıralım" adlı rekor denemesinin gerçekleştirileceği alanda

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nce düzenlenecek "Haydi bir dünya rekoru kıralım" adlı rekor denemesinin gerçekleştirileceği alanda çalışmalar sürüyor.

Rekor demesinin yapılacağı Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu ile çevresinde ki boş alanda iş makineleriyle yapılan çalışmalar devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Muzaffer Bayram, yaklaşık 4 ay önce Guinness Rekorlar Kitabı'nın yetkililerine başvuruda bulunduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Amacımız aynı anda 30 bin kişiyle Şair Ahmet Arif'in 'Hasretinden prangalar eskittim' kitabındaki Anadoluyum isimli şiirini okuyarak, 25 Eylül 2012 tarihinde bu rekoru kırmak. Bu sayede Guinness rekoru kırmak istiyoruz. Kampanyaya ilgili çalışmalarımız son aşamaya geldi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şükrü Dolaş / Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: