Siverek'te Sağanak Yağış

ŞANLIURFA (A.A) - Sağanak yağışın iki günden beri aralıklarla etkili olduğu Siverek ilçesinde 10 ev ile 2 okulun bodrum katını

ŞANLIURFA (A.A) - Sağanak yağışın iki günden beri aralıklarla etkili olduğu Siverek ilçesinde 10 ev ile 2 okulun bodrum katını su bastı.

Son iki gündür aralıklarla devam eden ve zaman zaman etkisini artıran sağanak, ilçede yaşamı olumsuz etkiledi.

Bazı sokakların yanı sıra Esmerçayır ve Ayvanat mahallelerinde 10 evin bodrum katlarında küçük çaplı su baskınları oluştu.

Bu yıl eğitim öğretime açılan ve birkaç gün önceki fırtınada çatısı düşen Selim Pınar İlköğretim Okulu'nda da yağışlar nedeniyle bazı sınıflara su girdi.

Reklam
Reklam

İtfaiye ekiplerinin yanı sıra okul idarecileri de yağmur suyunu boşaltmak için yoğun çaba gösterdi.

Öğrenci velisi Mehmet Taber de söz konusu okulun çevre düzenlemesi yapılmadan hizmete açıldığını savunarak, yetkililerden bir an önce gerekli önlemleri almasını istedi.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: