Siverek’te Trafik Haftası Etkinliği

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Trafik Haftası kutlamaları kapsamında, Siverek Emniyet İlçe Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Trafik Haftası kutlamaları kapsamında, Siverek Emniyet İlçe Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekiplerince ilçede bulunan Şehit Öğretmen Metin Gençdal okulunda öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Siverek Şehit Öğretmen Metin Gençdal İlköğretim okulunda trafik hastası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilere Diş macunu ve diş fırçası verildi. Okulun Anasınıfı ve 3. Sınıfta Trafik Büro memurları öğrencilerle kısa bir sohbet ederek, Trafiğin insanlar için ne kadar önemli olduğunu ve trafik kurallarına kesinlikle uyulması gerektiği söylendi.

Reklam
Reklam

Sınıflarda verilen trafik eğitimlerinin yanı sıra, öğrencilerin karşıdan karşıya geçerken nelere dikkat etmeleri konusunda eğitim veren ekipler, öğrencilere bu konuda el broşürü dağıttılar. Polis ekipleri daha sonra öğrencilere diş macunu ve diş fırçası verdi.

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında sürücülere ve yayalara yönelik ilçenin önemli noktalarına pankartlar asıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: