Siverek'ten Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Harran üniversitesi (HRÜ) Senatosu Siverek'te toplandı.

ŞANLIURFA (A.A) - Harran üniversitesi (HRÜ) Senatosu Siverek'te toplandı.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, toplantı öncesi Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretin ardından sağlık meslek yüksek okuluna dönüştürülmesi planlanan eski devlet hastanesi binası ile eğitim kampüsüne dönüştürülmesi düşünülen 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu ziyaret eden Prof. Dr. Mutlu, söz konusu binalarda incelemede bulundu.

Reklam
Reklam

Gümrük Hanı'nda basına kapalı olarak düzenlenen senato toplantısına katıldıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Prof. Dr. Mutlu, senato üyeleriyle birlikte Siverek Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ettiklerini ve neler yapabilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Siverek'e müjdeli haberlerle geldiklerini ifade eden Mutlu, kendilerine tahsis edilmesi durumunda eski hastanenin sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu olarak hizmete açmak için karar aldıklarını, 75. yıl okulunun da yine meslek yüksek okulu için eğitim kampusu olarak değerlendirileceğini kaydetti.

-Yeni Hastane kavşağında düzenleme çalışması

Siverek'te iki hafta önce açılışı yapılan Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamay göre, bir haftada iki trafik kazasının meydana geldiği, bu nedenle vatandaşların tepki gösterdiği kavşakta yapılan incelemelerin ardından başlatılan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi amaçlanıyor.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: