Siverek'ten Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası'nca atıl durumdaki bina, yatırım şartıyla bir iş adamına tahsis edildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası'nca atıl durumdaki bina, yatırım şartıyla bir iş adamına tahsis edildi.

Oda Başkanı Hacı İnan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Siverek Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 600 metrekarelik binayı kullanamadıklarını belirtti.

İstanbul'da yaşayan bir iş adamının tadilat masrafları nedeniyle uzun süreden beri boş olan binayı tekstil atölyesine dönüştürmek için kendileriyle irtibata geçtiğini aktaran İnan, "Bizde insanlara istihdam olanağı oluşturulacağı için bu fikre sıcak baktık. Kendilerine tahsis ettik. İnşallah yakın zamanda bu atölyede gençlerimiz istihdam edilecek" dedi.

Reklam
Reklam

-SGK yeni binasına kavuşuyor

Siverek'te 3 yıl önce belediye hizmet binasında faaliyetine başlayan SGK Şube Müdürlüğü için yeni bina yaptırılıyor.

Şanlıurfa karayolunun 4'üncü kilometresinde eski Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan 2 bin 300 metrekarelik alanda temel kazısına başlandı.

İnşaatın gelecek yıl içerisinde tamamlanmasının ardından SGK Şube Müdürlüğü'nün söz konusu yere taşınacağı belirtildi.

Muhabir: Şükrü Dolaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: