Siverek'ten Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak başkanlığında yapılan toplantıda, "Büyükşehir Belediye Yasası'ndan kaynaklanan yeni birimlerin kurulması, norm kadronun güncellenmesi, ticari taksilerde gelir tarifesinin belirlenmesi, Siverek Festivali'nin adına kormişkan isminin eklenmesi ve imar komisyonun kararı" görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Belediye Başkanı Bucak, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, imar komisyonunun aldığı kararlarla ilçede istihdama yönelik yatırım yapmak isteyenlere her türlü kolaylığın sağlanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

-"Taşeron işçi" uygulamasına son verilmesi talebi

Karayolları 96. Şube Şefliği'nde çalışan bir grup işçi işçi, taşeron işçi uygulamasına son verilmesini istedi.

Karayolları 96. Şube Şefliği önünde toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Ali Dusak, karayollarına 5 bin genç insanın kadroya alınması ve sendika üyesi olarak toplu iş sözleşmesinden yararlanması istediklerini belirtti.

Bugüne kadar hak, hukuk ve diyalog yolundan hiçbir zaman vazgeçmediklerini ifade eden Dusak, "Biz didişmekten yana, ülkeye zaman kaybettirmekten yana değiliz."

Grup, basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: