Siverek'ten Kısa Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, ilçede kurulması planlanan fakülte ile Meslek Yüksek Okulu (MYO) için Belediye Başkanı Ali

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Sivil İnisiyatif heyeti, ilçede kurulması planlanan fakülte ile Meslek Yüksek Okulu (MYO) için Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'tan destek istedi.

Heyeti makamında kabul eden Bucak, bir süre görüşüp taleplerini dinledi.

Bucak, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, söz konusu heyetin Siverek'te eğitime katkı sunmak amacıyla başlatığı çalışmalara tam destek verdiklerini ifade etti.

Sivil İnisiyatif Heyeti'nin Sözcüsü Muzaffer Bayram ise Belediye Başkanı Bucak'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

-Esnaftan engellilere destek

Siverek'te bir esnaf, "Bir Mavi Kapakla Bir Umut Sen Olmak İster Misin" kampanyasına destek olmak amacıyla 15 bin kapak topladı.

Camikebir Mahallesi'nde market işleten Bayram Gökmen, engelliler için başlatılan kapak toplama kampanyasına destek olmak için kendi imkanlarıyla topladığı 15 bin kapağı Bedensel Engeliler Derneğine teslim etti.

Dernek Başkanı Çetin Kurbaş, yaptığı açıklamada, kampanyaya verdiği destekten dolayı Gökmen'e teşekkür etti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: