Siverek'ten kısa - kısa -Kız öğrencilere ücretsiz saç bakımı

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerince, kız öğrencilere ücretsiz saç bakımı yapıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerince, kız öğrencilere ücretsiz saç bakımı yapıldı.

Kuaförlük eğitimi alan kadın kursiyerler Çaylarbaşı İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 200 kız öğrencinin saçlarını kesti. Öğrencilerin aynı zamanda saç bakımını da yapan kursiyerler, bütün ilköğretim okullarını kapsayan uygulamayı, eğitim döneminin sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

-Haşerelerle mücadele çalışması

Siverek Belediyesi'nce, sıcak havaların başlamasıyla birlikte haşerelerle mücadele çalışması başlatıldı.

Reklam
Reklam

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Alper Makam, yaptığı açıklamada, haşerelerle mücadele etmek amacıyla 18 kişilik bir ekip kurduklarını belirtti.

Ekibin vardiya sistemiyle 24 saat boyunca görev yaptığını ifade eden Makam, şunları kaydetti:

"Çalışmalar kapsamında yaklaşık 10 bin meskenin ilaçlaması yapılacak. Ayrıca bir ekibimiz suların biriktiği bataklıkları sırt pompasıyla ilaçlayacak. İki aracımızda gece ilaçlama yapacak. Bu çalışmalarımız ekim ayına kadar devem edecek. Toplamda 5 ton ilaç kullanılması planlanıyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: