Sivil toplum kuruluşları İzmirli iki bakanı alkışlıyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 61. Hükümet'te şehirden iki milletvekilinin bakan olarak...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 61. Hükümet'te şehirden iki milletvekilinin bakan olarak yer almasının bir kazanç olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimden önce açıkladığı 35 projenin takibi konusunda Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Bakanı, Ertuğrul Günay’ın da Kültür ve Turizm Bakanı olarak devam etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Akay, “Seçim sürecinde açıklanan projelerin devamlılığı önemliydi. Bu projelerin takibi konusunda sayın bakanlarımızın aynı görevlerde devam etmesini gönlümüzden geçirmiştik. Türkiye’nin üçüncü büyük ve ekonomisi gelişme potansiyeli taşıyan şehrimizde bakanlarımızın devam etmesi bizi mutlu etti. İzmir daha güzel hizmet alacak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

'İKİ BAKANIN ADAY GÖSTERİLMESİ BİLE İZMİR İÇİN ŞANSTI'
İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTÖP) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydoğan da Bakan Yıldırım ve Bakan Günay’ın İzmir için şans olduğunu belirtti. Aydoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en güvendiği iki ismi İzmir’den aday göstermesinin, bu şehre ne kadar önem verdiğinin göstergesi olduğunu vurguladı: “İki bakanın, İzmir’in makus tarihini yıkacağına inanıyorum. İki bakanımı da uyarıyorum, sivil toplum örgütleriyle ortak akıl oluştursunlar. Biz 130 kişilik bilim ekibimizle hizmete hazırız. İzmir'in geri kalmışlığını elbirliğiyle yıkalım.” dedi.

'İZMİR’DEN İKİ BAKANIN ÇIKMASI MÜKEMMEL OLDU'
Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Atasoy, AK Parti İzmir milletvekilleri Binali Yıldırım ve Ertuğrul Günay’ın yine bakan olmasının, şehir için mükemmel olduğunu söyledi. Atasoy, “İki bakanın buradan olması, İzmir için düşünülen projelerin hayata geçeceği anlamına gelir. Umutlandım ve mutlu oldum. Önümüzdeki süreçte EXPO konusu da var. Özellikle altyapı ve üstyapıyla ilgili projeler var. Bakanların bunlara ağırlık vereceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz