Sivil Toplum Kuruluşları, Kilis Valisi Tapsız’a Ziyarette Bulundu

Hayrat Vakfı Kilis İl Temsilcisi Hasan Şanverdi, Osmanlıca Kurs Koordinatörü Mehmet Köse ve Kilis Mağdur...

Hayrat Vakfı Kilis İl Temsilcisi Hasan Şanverdi, Osmanlıca Kurs Koordinatörü Mehmet Köse ve Kilis Mağdur ve Muhtaç Kadınları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Filiz Özçil, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette dernek yetkilileri tarafından, dernek faaliyetleri ve planlanan çalışmalar anlatıldı.

Hayrat Vakfı Kilis İl Temsilcisi Hasan Şanverdi, 1974 yılından itibaren vakıflarının Türkiye de ve dünyada aktif ve gayretli çalışmalarını bulunduğunu belirterek, “Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü'yle imzalanan protokol ile Türkiye genelinde Osmanlıca kursları verilmekte olup, başarılı olan kursiyerlere katılım sertifikası takdim edilmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Süleyman Tapsız da Osmanlıcanın ehemmiyetinden bahsederek, tarihimizi bilip, şanlı ecdadımızdan ders alabilmemiz için Osmanlıcayı öğrenmekte fayda olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda Hayrat Vakfı heyeti tarafından Vali Tapsız’a, “Tevafuklu Kur’an-ı Kerim” ve “Osmanlıca Dergisi” hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: