Sivil Toplum Kuruluşları Mısır'daki Darbeyi Kınadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sivil toplum kuruluşları Cumhuriyet Meydanı'nda Mısır'da Muhammet Mursi'ye karşı yapılan askeri darbeyi...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sivil toplum kuruluşları Cumhuriyet Meydanı'nda Mısır'da Muhammet Mursi'ye karşı yapılan askeri darbeyi kınadı.

Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Saadet Partisi (SP), Umut-Der, Manavgat İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği(MANİMDER) Anadolu Gençlik Derneği(AGD), Manavgat Kültürümüzü Koruma ve Geliştirme Derneği (KÜLKODER), Manavgat Aile Derneği(MANAD) ve Manavgat Şemsi Tebrizi Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı ortak açıklamada Mursi'ye karşı yapılan askeri darbeye tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Eğitim-Bir-Sen Manavgat Şube Başkanı Yasin Keklik, yaptığı basın açıklamasında seçimle işbaşına gelen Mısır Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'ye karşı yapılan askeri darbeyi kınadıklarını söyledi. Keklik, darbeciler karşı tavır ortaya koyamayan ve darbeyi kesin bir dille kınamaktan kaçınan Vahhabi Suudi Arabistan, Birleşmiş Milletler(BM), Avrupa Birliği(AB) ve ABD'nin demokrasi havarisi kesinlerin gerçek yüzlerinin nir kez daha ortaya çıktığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: