Sivil Toplum Kuruluşlarına Konferans

Ahi Evran Üniversitesi ile Kırşehir Kültür Sanat Çevre Koruma ve Tanıtma Derneği (KIRÇED), "Türkiye'de ve Kırşehir'de Sivil Toplum Kuruluşları ve

Ahi Evran Üniversitesi ile Kırşehir Kültür Sanat Çevre Koruma ve Tanıtma Derneği (KIRÇED), "Türkiye'de ve Kırşehir'de Sivil Toplum Kuruluşları ve İşlevselliği" konulu konferans düzenledi.

Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, KIRÇED Başkanı Mustafa Bağ, sivil toplum kuruluşlarının önemini anlattı.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu da, "Sivil Toplum ve Sivil Toplum Kuruluşları" başlıklı sunumunda, sivil toplumun kuruluşlarının özellikleri, yapılanma şekli ve işlevleri hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi ve KIRÇED Gençlik Kulübü lideri Mesut Fatih Demir ise, KIRÇED'in faaliyetlerini anlattı.

Muhabir: Aykut Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: