Sivil Zabıtalar İş Başında

Sakarya'da sivil zabıta memurları görev başında. Zabıta üniforması fark ettiklerinde kaçan seyyar satıcılar, sivil zabıtaları...

Sakarya'da sivil zabıta memurları görev başında. Zabıta üniforması fark ettiklerinde kaçan seyyar satıcılar, sivil zabıtaları karşılarında görünce büyük şok yaşarken; özellikle korsan CD satan işportacıların önüne geçilmeye çalışılıyor.

Adapazarı İlçesi Atatürk Bulvarı'nı mesken tutan korsan CD satıcılarına Sivil Zabıta formülü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir türlü önü alınamayan korsan CD satıcılarını durdurmak için tezgahlara müşteri kılığında gidiyor. Sivil zabıtalar tezgahlarda müşteri kılığında CD bakarken, satıcıları suçüstü yakalıyor.

Reklam
Reklam

Önceki gün Atatürk Bulvarı'nda koli kartonunun üstünde sergi şeklinde korsan DVD ve CD satışı yapan iki kişiye sivil zabıta ekipleri müdahale etti.

Karşılarında bir anda sivil zabıtaları gören satıcılar şoke olurken; bu kez kaçmaya fırsat bulamadı. Koliye ve tüm korsan ürünlere el koyan ekipler, şehrin her yerinde korsan satışı engellemek için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: