Sivrisineklere denizden müdahale

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sivrisinek ve haşerelerle karşı karadan sürdürülen müdahaleler yanı sıra denizden de etkin...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sivrisinek ve haşerelerle karşı karadan sürdürülen müdahaleler yanı sıra denizden de etkin mücadele yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi mücavir alanı içerisinde başta sivrisinek olmak üzere, karasinek, hamamböceği, kene, pire ve fare gibi halk sağlığı açısından önemli zararlılara karşı etkin mücadele yöntemlerini uyguluyor. Belediye bünyesinde çalışan personeller, 350 binden fazla fosseptik çukuru ve 100 bine yakın diğer muhtemel kaynaktaki yerleri ilaçlayarak halk sağlığı açısından zarar teşkil eden hayvanlarla mücadeleye devam ediyor.
Karada gece ilaçlamaları devam ederken bir tekneyle ilaçlama ekibi sabahın ilk saatlerinden itibaren düzenli olarak falezleri ilaçlıyor. Falezlerle birlikte çay kenarlarında yine aynı şekilde ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz