Siyaset Akademisi 2. Hafta Eğitimlerini Tamamladı

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği Siyaset Akademisi 2. hafta eğitimlerini tamamladı. Genç Liderler Derneği işbirliğiyle Ankara’da...

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği Siyaset Akademisi 2. hafta eğitimlerini tamamladı.

Genç Liderler Derneği işbirliğiyle Ankara’da gerçekleştirilen konferansın oturum başkanlığını İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Başkanı Zeynep Banu Dalaman yaptı.

Programa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. İsmail Safi, Arap baharını değerlendirdi. İsmail Safi, “2 sene önce Türkiye-Suriye dostluğu önemli bir konumdaydı. Esad ile Erdoğan dostluğu Arapların dilindeydi. Daha sonra Arap Baharı başladı ve rüzgâr başka yönde esmeye başladı.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İstanbul Aydın Üniversitesi Ortadoğu-Kafkasya Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Prof. Dr. Kamil Veli Nerimanoğlu akademide yaptığı konuşmada Rusya-Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine değindi.

CHP TBMM parti sözcüsü ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç da 1980’li yılları yorumladı. ‘Çok partili yaşamda CHP’ başlıklı sunum yapan Haluk Koç, CHP’nin kitle partisi olduğunu belirterek farklı düşünceleri bünyesinde barındırdığını söyledi.

Programa INC Araştırma ve İletişim Danışmanlığı Ortağı Dr. Neslihan Çelik’in yanı sıra 150’ye yakın üniversite öğrencisi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz