Siyaset Akademisi Sürüyor

Siyaset Akademisine bu kez kişisel gelişim uzmanı Ebubekir Sofuoğlu katıldı. Sofuoğlu, “Etkili iletişimin birinci kuralı...

Siyaset Akademisine bu kez kişisel gelişim uzmanı Ebubekir Sofuoğlu katıldı. Sofuoğlu, “Etkili iletişimin birinci kuralı iyi bir dinleyici olmaktır” dedi.

AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisinin konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı Ebubekir Sofuoğlu oldu. Partililerin katıldığı etkili iletişim ve beden dili konusunda akademi kursiyerlerine önemli bilgiler aktardı.

Etkili iletişimin birinci kuralı iyi bir dinleyici olmaktır diyen Sofuoğlu, “Dinlemek karşıya duyduğumuz saygıyı gösterir. Yanlış anlamaları düzeltir, komple teorilerini önler” dedi. Siyaset yapan kişilerinde önce iyi bir dinleyici olması gerektiğinin altını çizen Sofuoğlu, etkili ve güzel konuşmanın da iletişimde önemli yer tuttuğunun altını çizdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: