"siyasette Yüksek Topuklar" Toplantısı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Genç Gönüllüler Derneği’nin Avrupa Birliği Projesi kapsamında hazırladığı “Siyasette Yüksek Topuklular” toplantısı...

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Genç Gönüllüler Derneği’nin Avrupa Birliği Projesi kapsamında hazırladığı “Siyasette Yüksek Topuklular” toplantısı yapıldı.

Ünsal Tülbentçi Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya; MHP Milletvekili Ruhsar Demirel, Safranbolu Belediye Başkan Vekili Ahmet Aygür, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilal Sebahat Özcan, TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, Beyhan Seher Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Nedim Yılmaz, MHP İl Başkanı Metin Demirel, İlçe Başkanı Ahmet Savaş, Safranbolu Belediye eski Başkanı Mustafa Eren, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Demirtaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Çelik ve Karabük dışında okuyan ya da okulunu bitiren siyaset, iktisat, yabancı dil gibi çok sayıda branş öğrencisi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan TÜRSAB Boğaziçi Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, bu organizasyonun ülkemizde bir ilk olduğunu, bir AB projesi kapsamında gerçekleştirildiğini dile getirirken, “Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese, büyük bir özveri ile programın Safranbolu’da yapılmasını sağlayan Safranbolu sevdalısı Belediye Başkanımız Dr. Necdet Aksoy Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Safranbolu’da yapılıyor olan bu toplantıdan çok iyi sonuçlar çıkacağına inandığını dile getiren Karagöz, programa katılanların siyaset adına donanımlı ve hazır göründüklerini gözlemlediğini, bu programa katılan gençlerin çoğunun gelecekte Türkiye siyasetinde ve yönetiminde rol alacaklarını düşündüğünü söyledi. Daha sonda söz alan Safranbolu Belediye Başkan Vekili Ahmet Aygür ise, Safranbolu’nun çok önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptığını ve bundan onur duyduğunu söyledi. Bayanların siyasette daha aktif rol almaları gerektiğinin altını çizen Aygür, dünya geneline bakıldığında kadınların el attıkları her alanda başarılı olduklarını, özellikle bayan siyasilerin olduğu ve demokrasinin daha ileri olduğu ülkelerin neden başarılı olduklarının açıkça görülmekte olduğunu dile getirdi.

MHP Milletvekili Ruhsar Demirel de, siyasete atılmak isteyen geçlere, siyasette nelere dikkat etmeleri gerektiğini, kadının siyasetteki yerini analatırken, konuşmasında sık sık kendi yaşadıklarında örnekler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz