Siyasi Partilerin Çorum Il Başkanları Bayramlaştı

Çorum'da, Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partilerin il başkanları bir araya gelerek bayramlaştı. Bir çay bahçesinde...

Çorum'da, Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partilerin il başkanları bir araya gelerek bayramlaştı. Bir çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül katıldı.

Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, böyle güzel bir fotoğrafın içerisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Siyasi parti liderlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Ceylan, her zaman söyledikleri gibi, değişik partilerde değişik görevlerde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ortak noktanın da sonuç olarak Çorum'a hizmet etmek olduğunu söyleyen Ceylan, ''Siyasi partilerimizle Çorum'u nasıl ileriye götürebiliriz. Biz sadece bunun gayreti içerisindeyiz. Çorum'da gerçekten seviyeli bir siyaset var, bunun için il başkanlarıma teşekkür ediyorum. Gerginlik olmadan, yeri geldiğinde bu şehir için birleşebilen bir siyaset izleniyor. Bu güzel fotoğrafın, diğer bayramlarda, özel günlerde de devam edeceğini düşünüyorum." dedi.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas da illa ki farklı siyasi görüşlerinin farklı inançların olacağını belirtti. Atlas, bunların güzel şeyler olduğunu kaydetti. Çorum’un bir adım daha ileriye gitmesi adına ana muhalefet partisi olarak ellerini taşın altına koyacaklarını aktaran Atlas, ''Bayramlar, küslüklerin, kırgınlıkların ortadan kaldırıldığı günlerdir. Hani bir söz vardır, 'nerede o eski bayramlar' diye, bugün o günlerden bir tablo çizdik. Biz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Çorum için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bilindiği gibi Çorum, kardeşliğin, huzurun sağlanması için çok önemli bir ilimizdir. Biz siyasi parti olarak ilimiz için her zaman bir araya geleceğiz. Muhalefetimizi illa ki yapacağız. Yanlış gördüğümüz yerde gerekeni yapacağız.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ise mübarek bir güne daha kavuşulduğunu söyledi. Gazetecilerin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Daşdan, geçmiş bayramlarda olduğu gibi başkanlarla birlikte ortak karar alarak bir program düzenlendiğini söyledi.

Daşdan, ''Milletimizin inşallah ağzının tadı hiç bozulmaz. Bizim burada vermeye çalıştığımız mesaj, bundan sonraki bayramlaşmaların daha kapsamlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra daha geniş kapsamlı olur, asıl düşüncemiz odur. Vekillerimiz de olursa ilimiz adına daha geniş kapsamlı olur diye düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

İl başkanları, Çorum milletvekillerine de çağrıda bulunarak, onları da aralarında görmek istediklerini, bunun, kardeşlik adına daha kapsamlı olacağını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: