Siyer-i Nebi Sınavında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Batman'ın Gercüş Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen 'Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'...

Batman'ın Gercüş Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen 'Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)' konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldı.

Yoğun bir katılımın gözlendiği programda Gercüş İmam Hatip Ortaokulu ve Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden oluşan ilahi grupları, çeşitli parçalar seslendirdi. Hz. Muhammed'e (SAV) yazılan şiir ve mektupların da okunduğu program, salondakilere duygulu anlar yaşattı. Gercüş Kaymakamı Adem Ergül’ün eşi Hatice Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhakim Altun, Emniyet Amiri Yavuz Turhan, İlçe Müftüsü M. Zeki Kesen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program hakkında bilgi veren Eğitim Bir-Sen Gercüş İlçe Başkanı Atilla Yaramış, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizi (SAV) konu edindiğimiz bu yarışmamıza lise ve ortaokul kategorilerinden toplam bin öğrencimiz katıldı. Yani ilçemizde bu yarışma vesilesi ile bin öğrencimiz, Efendimiz’in mübarek hayatlarını okudu. İşte biz gayemize burada ulaşmış olduk. Ödül mahiyetinde vereceğimiz bu küçük hediyeler, işin bahanesi oldu. Esas amacımız, Resulullah’ın hayatını en az 1000 öğrenciye okutmaktı, onu da hamd olsun ki başardık" dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmada kendi kategorilerinde 1. olanlara tablet bilgisayar, 2. olanlara fotoğraf makinesi, 3. olanlara MP4 çalar, 4. olanlara MP3 çalar hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: