"Siz Ak Parti değil, aldatma ve kandırma partisisiniz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Çağlayan'da düzenlediği mitinge katıldı. Mitingde partililere hitap eden Bahçeli, AK Parti'nin "aldatma ve kandırma partisi" olduğunu öne sürerek, "Şimdi burada Recep Tayyip Erdoğan dosyalarını açıklıyorum. Bozkurtların nefesi, her daim ensende dolaşacak" dedi.

Yerel seçimler öncesi sadece iki partinin öne çıkarılmasını eleştiren Bahçeli, "İstanbul'un imkanlarını kendilerine peşkeş çekenler, rant temin edenler, hangi hesap içinde olursanız olunuz, İstanbul'daki rekabette iki parti değil, bir parti daha vardır. O da MHP'dir. MHP'nin varlığını gözardı edenlere sesleniyorum, MHP tahminlerinizin ötesinde bir sonuç alacaktır" diye konuştu. Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

"PADİŞAH GİBİ GİRİŞ YAPIYOR"

"Başbakan devletin imkanlarıyla Türkiye genelinde açık hava toplantıları düzenlemekte, bu gezilerde Ana ve Ata uçaklarından hangisi rast geliyorsa seçim bölgesine hareket ediyor. Orada bir helikopter de bulunuyor. Şehrin girişinde başbakanlığın Cumhuriyet otobüsüne biniyor. Şehrin içerisinde son Osmanlı padişahı gibi otobüsle bir giriş yapıyor. TOKİ denen, taşeronların parasını bile ödeyemeyen bir Başbakanlık kuruluşu, başbakanın açık hava toplantılarını düzenliyor."

Reklam
Reklam

"SİYASET ÇOK FARKLI ZEMİNLERE KAYABİLİR"

Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın ağzından çıkanı kulağının duymadığını öne sürerek, "Ağzınızdan çıktıktan sonra söz size hakim olur. Öyle bir kibir, öyle bir böbürlenmeyle konuşmayla başlıyor. Bu konuşmalarında siyasi üslubu çirkinleştiriyor. Bu yaklaşımınızdan vazgeçiniz. Devam ederse, bir gün bu topluluktan karşılık görür, siyaset çok farklı zeminlere kayabilir" şeklinde konuştu.

İHA