Siz Söyleyin, Biz Yapalım

Mersin’de Türkmen Ev Yemekleri isimli bir iş yeri, her hafta başında hazırladığı yemek menüsünün bu...

Mersin’de Türkmen Ev Yemekleri isimli bir iş yeri, her hafta başında hazırladığı yemek menüsünün bu haftaki cumartesi günkü bölümüne öyle bir şey yazdı ki, görenleri önce şaşırttı, sonra ise güldürdü. 6 günlük menü hazırlayan iş yeri, bu haftaki cumartesi bölümüne ‘Siz söyleyin, biz yapalım’ yazarak, ilginç bir etkinliğe imza attı.

Türkmen Akkaya ile Sakine Mümtaz isimli iki kadın tarafından işletilen iş yeri, her hafta hazırladığı 6 günlük yemek listesinin bu haftaki kısmında bir değişiklik yaptı. Cumartesi menüsüne yemek ismi yazmak yerine ‘Siz söyleyin, biz yapalım yazan’ iş yeri sahipleri Akkaya ve Mümtaz, bu günde vatandaşın isteğine göre yemek yapacaklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Bu çalışma ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan iş yeri sahiplerinden Türkmen Akkaya, sürekli yemek çeşitlerini kendilerinin belirlediğini, arada sırada bu tür etkinlikler yaparak vatandaşların da görüşlerini aldıklarını ifade etti. Bundan önce de bu tür etkinlikler yaptıklarını belirten Akkaya, “Yemek çeşidi bulmakta zorluk çektiğimiz günlerde ‘sürpriz’ diyoruz. Vatandaşlar bizi arayarak fikirlerini söylüyor. Biz de o fikirler ışığında en çok istenilen yemeği yapıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz