'Sizi ODTÜ'de Uyarmıştık' Deyip Bakana Yumurta Atmak Istedi

Adana’da Kredi Yurtlar Kurumu Fevzi Çakmak Yurdu’nu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a...

Adana’da Kredi Yurtlar Kurumu Fevzi Çakmak Yurdu’nu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a yumurta atmak isteyen bir öğrenci gözaltına alındı.

Bakan Kılıç, Adana'da gençlik merkezi, spor tesisleri ve öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Kılıç, Adana programı kapsamında ilk olarak Seyhan Gençlik Merkezi, yeni stadyum arazisi, Atlıspor Binicilik Tesisleri ve Durgunsu Spor Tesisleri'ni gezdikten sonra Çukurova Üniversitesi Kampusunda bulunan Fevzi Çakmak Yurdu'na gitti. Burada halk oyunları ekipleri tarafından karşılanan, daha sonra yeni yapılacak yurdun inşaatına gitmek isteyen Kılıç, bir öğrencinin protestosuyla karşı karşıya kaldı.

Reklam
Reklam

Emre Ersel E. ismindeki öğrenci, ‘ODTÜ’de sizi uyarmıştık’ diyerek elindeki yumurtayı Bakan Kılıç’a atmak istedi. Sivil polisler tarafından etkisiz hale getirilen öğrenci, yumurtayı atamadan gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: