Sizinde kapınız çalınacak

İznik’te dört hafta boyunca çalınmadık kapı kalmayacak. Bugün başlayan çalışma ile

İznik’te dört hafta boyunca çalınmadık kapı kalmayacak. Bugün başlayan çalışma ile İznik’te bölge bölge, tüm evlere tek tek ulaşarak, hafta başında hizmete giren İznik Gümüş Memba Suyu Bayii tanıtım yapmaya başladı. İznik Gümüş Su Bayii Bayramoğlu Ticaret Mehmet Bayram “ İzniklilerin büyük yararına olan tanıtım çalışmamı dört hafta sürecek.” Dedi.

Gümüş Memba Suyu Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Satış Şefi Kamil Torunlar, İznik’te hizmete giren Gümüş Su Bayii’nin tanıtım çalışmalarını yerinde inceleyerek “ sadece ürünümüzün kalitesi ile değil, hizmet kalitesi ile de siz değerli İzniklilerin damak zevkinin yanında hakkınız olan hizmet anlayışı ve güveni de amaçlayan ekibimiz ile hizmet vermekteyiz. Bu anlayış ile sağlık bakanlığı kriterlerine uygun, depolama, kapalı araç ile dağıtım ve güler yüzlü hizmetle İznik bayiimiz Bayramoğlu Ticaret, Mehmet Bayram bugün itibari ile hizmet vermeye başlamıştır. İznik’te tüm kapıları çalacağız, Gümüş Su kalitesini ve avantajlarını, dört kişilik ekibimiz ile tanıtım çalışmalarımızda hızla devam ediyor. En doğru hizmeti siz İzniklilere sunmayı hedefliyor ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Bu Numarayı Kaydedin

757 4 757 nolu telefonun mutlaka kaydedilmesi gerektiğini belirten Gümüş Memba Suyu Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Satış Şefi Kamil Torunlar “ İznik’te hizmete giren Gümüş Su bayiimiz tanıtım çalışmalarında zaten belirtiyorlar ancak İznik’e özel sürpriz kampanyalarımız var onları da Perşembe günü sizlerle paylaşacağız.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: