Şizofreni hastası, eşinin ayrıldığı işyerindeki genci bıçaklayarak öldürdü

Samsun’un Atakum ilçesinde şizofreni hasta bir kişi, eşinin üç gün önce ayrıldığı işyerindeki bir genci...

Samsun’un Atakum ilçesinde şizofreni hasta bir kişi, eşinin üç gün önce ayrıldığı işyerindeki bir genci 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Yeni Mahalle Gaffar Okan Caddesi üzerinde bulunan bir pasta imalathanesinde dün gece meydana gelen olayda, üç gün önce işyerinden ayrıldığı öğrenilen Y.S. isimli kadının şizofreni hastası eşi Ayhan S.(27) aynı imalathanede çalışan 18 yaşındaki Sefa Yazıcı'yı (18) bıçakladı. Kalbinden, sağ kolu ve sağ ayağından ağır şekilde yaralanan Sefa Yazıcı, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Görgü tanıklarının ifadesi üzerine yakalanan Ayhan S., gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde, eşinin ayrıldığı pasta imalathanesi çalışanlarıyla duygusal bağ olduğunu iddia ederek konuşmak için gittiği sırada aralarında çıkan kavga sonucu cinayeti işlediğini söyledi.
Zanlının eşi Y.S ise, eşinin şizofreni hastası olması nedeniyle kendi kafasında senaryo uydurduğunu, işyeri çalışanları ile kendisinin ağabey kardeş gibi olduğunu ve eşinin isteği üzerine işinden ayrılmak zorunda kaldığı söylediği öğrenildi.
Gözaltına alınan ve şizofreni hastalığından dolayı raporu olduğu belirtilen Ayhan S.’nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz