Skg Çalışanlarına Kişisel Güvenlik Bilgileri Verildi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) tarafından, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl...

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) tarafından, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünde personele yönelik toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

SGK İl Müdürlüğünde çalışan yaklaşık 90 görevli Toplum Destekli Büro Amirliğince düzenlenen toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri konulu toplantıya katıldı. Toplantıda polis memuru Levent Çakır, vatandaşların mal ve can güvenliği için yapmaları gereken başlıca kurallar hakkında bilgiler verdi. Toplantının son derece olumlu geçtiğini belirten SGK Kırıkkale İl Müdürü İlhan Nebioğlu ise personele yönelik gerçekleştirilen bu tür çeşitli toplantıların devamlılığının süreceğini söyleyerek İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: