Skibbe: Elimizden gelenin en iyisini yaptık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını söyledi. Skibbe, “90...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı sevinçli olduklarını söyledi. Skibbe, “90 dakika içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum.” dedi.
Gaziantepspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Skibbe, “Bugün aldığımız galibiyetten dolayı çok sevinçliyiz. Bu 90 dakika içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyorum. İlk yarı mücadele ettik, ancak ikinci yarının başlamasıyla gol yollarını arayan taraf olduk ve golü bulduk. 6 günde 3’ncü maçımız ve galibiyetimiz.” şeklinde konuştu. Tüm takımı, özellikle golü atan futbolcuları Serdar’ı kutladığını kaydeden Skibbe, “Serdar, inanılmaz bir performans gösterdi.” ifadelerini kullandı.
Önlerinde iki önemli maçın bulunduğunu hatırlatan Skibbe, “Bu iki maçı da zararsız atlatmak istiyoruz. Bu konuda takımıma kesinlikle güveniyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Öncelikle Kayseri maçını kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz