Skibbe, Eskişehirspor’a veda etti

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının ardından Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile anlaşan Teknik Direktör...

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının ardından Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile anlaşan Teknik Direktör Michael Skibbe, son kez futbolcular ve yönetimle bir araya gelerek Eskişehirspor’a veda etti.
Ligin ile yarısında 30 puanla toplayarak ligin 4. sırasına kadar tırmanarak büyük bir başarı grafiği yakalayan Eskişehirspor, ilk yarının son maçı ardından Teknik Direktör Michael Skibbe ile yollarını ayırdı. Teknik adam koltuğunu Ersun Yanal ile dolduran Eskişehirspor’da yeni bir dönem başlamış oldu. Eskişehirspor Yönetimi ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Alman hoca, bugün tesislere gelerek oyuncular, yöneticiler ve tesis çalışanlarına veda etti. Oyuncularla tek tek görüşen Skibbe, ligde yakaladıkları başarılı grafiğin devamı için oyuncularına tavsiyelerde bulundu.
Veda sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan genç hoca, Eskişehirspor’da çok güzel günlerinin geçtiğini ve çalıştırdığı süre boyunca takımla her zaman gurur duyduğunu ifade etti. Skibbe, "Bu Türkiye’ye ikinci gelişim ve çok macera dolu zaman geçirdim. O kadar iyi insanlarla tanıştım ki burada kaldığım süre içerisinde gerçekten çok mutluydum. Bu takımı çalıştırdığım için kendimle gurur duyuyorum. Günler geçtikçe zaman geçtikçe bu takımın benim için, kulüp için her şeyi yapacağını karar verdim. Bu takım kulübü ve şehri için her şeyi yapabilecek düzeyde. Hertha Berlin’e mutlu bir şekilde gidiyorum. Çünkü benim için yeni bir sayfa açılıyor. Ama diğer yandan çok değer verdiğim çok sevdiğim insanları da maalesef geride bırakıyorum.” diye konuştu.
Eskişehirspor’dan ayrılma nedeni olarak gösterilen maddi sıkıntılar ve istenilen transferlerin gerçekleşmemesi sorusuna ise "İkisi de kesinlikle doğru değil. Eğer bir kulüpten ayrılırsanız her şeyi ulu orta konuşmamız doğru değil. Ama kesinlikle maddi konular olsun, diğer konular olsun hiçbir alakası yok.” dedi.
Basın mensupları ile vedalaşan Skibbe, Eskişehirspor taraftarı Atilla Gezmen tarafından geldiği günden itibaren çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz