Skibbe: Pozitif enerjimizi Gençlerbirliği maçına yansıtmak istiyoruz

Eskişehirspor deplasmanda galip geldiği Sivasspor maçının ardından hafta içi oynayacakları Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Eskişehirspor...

Eskişehirspor deplasmanda galip geldiği Sivasspor maçının ardından hafta içi oynayacakları Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sezonun ilk iki haftasında ortaya konan pozitif futbolu Gençlerbirliği maçına da yansıtmak istediklerini söyledi.

İlk iki haftada aldığı galibiyetlerle ligde iddialı olduğunu gösteren Eskişehirspor, deplasmanda Sivasspor’u 4 – 0 yenmesinin ardından şehre gelerek Çarşamba günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı antrenmanlarına başladı. Alman Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde tesislerde bir araya gelen kırmızı siyahlı takım, çalışmalarına taktiksel antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Skibbe, Sivasspor maçında kırmızı kartların öncesi ve sonrasında sahanın tek hakimi olduklarını belirtti. Çarşamba günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçında da aynı pozitif enerjiyi taşımaları gerektiğini belirten Skibbe, “Tabii takımın Sivas’ta gösterdiği performanstan çok memnunum. Zaten maçın genelinde hiçbir atak müsaadesi vermedi takımımız. Pozisyon vermedi. Ve 90 dakika içersine bakarsak zaman zaman gol pozisyonları ürettik, gol pozisyonlarına girdik. Ve golleri de bulduk. Yani kırmızı kartları değerlendirecek olursak Hayrettin’in yüzde yüz kırmızı kart olduğunu söyleyebilirim, diğer kırmızı kart gören oyuncu neden atıldığını bilmiyorum. Biz 2-0 iken de kırmızı kartlar yokken de oyunun hakimi olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bu enerjiyi pozitif sinerjiyi Gençlerbirliği’ne de yansıtmamız istiyoruz. Zor geçecek bu maç için bu sinerjiye ihtiyacımız var. Ama aynı şekilde sahada ve kafalarımızda iyi hazırlanırsak bunu başarabiliriz.” dedi.

Reklam
Reklam

Takımdaki sakat oyuncuların değerlendirmesinde bulunan Alman teknik direktör Skibbe, ”Bahsettiğimiz 3 oyuncu Saffet, Bülent, Serdar bugünkü idmana yüzde yüz katılamıyorlar. Ama bugünkü son idmandan sonra yarınki idmana alıp alamayacağımızı sağlık ekibimizle konuşup ona göre karar vereceğiz. Dede’nin kaşında bir açılma var. Küçük bir estetik cerrahi müdahalede bulunuldu. Beyinle ilgili bir sıkıntı yok. Batuhan MR için hastaneye gidecek. Önlem olarak film çekilecek. Sonucuna göre sahaya çıkıp çıkamayacağına karar vereceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz