Skıbbe’den 3 Gol Önlemi

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş maçındaki gibi 30 dakikada gol yememek için...

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş maçındaki gibi 30 dakikada gol yememek için defansif yönde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Skibbe yönetiminde sabah antrenman yaptı. Antrenmanda sakat olan Uğur Uçar düz koşu yaparken, yeni transfer Gökhan Ünal ise, takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde çalıştı. Defansif anlamda daha sağlam durmaları gerektiğini kaydeden Skibbe, “Dün ve bugün defansif yönündeki çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü en son sahamızda oynadığımız Beşiktaş maçında olduğu gibi 30 dakika sonra 3-0 gibi skor olmasın diye daha çok defansif yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Defansif anlamda iyi bir taktik anlayışı ile oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor ki, Bursaspor maçında kontra ataklara çıkabilelim. Bunun içinde özel bir çalışmamız var. Defansif anlamda daha sağlam, takım olarak da daha sağlam bir şekilde durmamız ve daha çabuk kontra ataklara çıkmak gibi bir düşünce içersindeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: