Skoru doğru bil, formayı kap!

Spormatik.net okuyucularına 3. ligde mücadele veren Aydınspor1923'ün formalarını hediye ediyor.

Zeybek Store sponsorluğundaki resmi Aydınspor1923 formalarını almanız için tek yapmanız gereken her hafta oynanacak olan Aydınspor1923 maçının skorunu doğru tahmin etmek.

Yolladığınız tahmin doğru ise, sonucu doğru bilenler arasında çekilecek kura ile 3 kişiye resmi Aydınspor1923 forması hediye edilecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Spormatik Haber Koordinatörü Murat Uçkaç, "Spormatik olarak geçen yıl başlattığımız ve okuyucularımız tarafından büyük ilgi gören forma kampanyamıza bu yıl da devam ediyoruz. Zeybek Store sponsorluğunda orjinal formaları, maçın sonucu doğru tahmin eden ilk üç kişiye hediye edeceğiz. Herkese bol şans diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Katılım şartları:

-Her okuyucu yalnız bir defa tahminde bulunabilir.

-Forma hediye kampanyasında yaş sınırı yoktur.

-Katılımcılar SPORMATİK'in haber altında bulunan YORUM EKLE bölümünden AD SOYAD, İLETİŞİM İÇİN CEP TELEFONU ve ELEKTRONİK POSTA adreslerini bildirmeleri zorunludur.( İletişim (e-posta veya telefon) adreslerini yazmayanların yorumları geçersiz sayılır)

Doğru cevabı bilenler PAZARTESİ GÜNÜ açıklanarak, formaları teslim edilecektir.

-Aynı hafta içerisinde 3'den fazla okuyucunun doğru skoru tahmin etmesi durumunda okuyucular arasında kura çekilerek çekiliş sonunda çıkan "3" okuyucumuza forma teslimi yapılacaktır.

16 ARALIK 2012 tarihinde oynanacak olan SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR-AYDINSPOR 1923 karşılaşmasının sonucu SENCE NE OLUR?Tahminini yap, formayı kap!

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: