Sky Airlines’tan Miles&Sky kart

Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Sky Airlines, yolcuları için yeni bir uygulama başlatıyor. Şirket, Miles&Sky...

Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Sky Airlines, yolcuları için yeni bir uygulama başlatıyor. Şirket, Miles&Sky kart ile müşterilerine bedava uçuş ve konaklamanın yanında anlaşmalı firmalardan indirimli yeme, içme, alışveriş ile rent a car hizmeti sunacak. Kart kullanıcıları senede iki defa birinci sınıf uçuş (Sky Konfor) fırsatından yararlanabilecek.
Miles&Sky kart kullanıcıları topladıkları millerle Sky Airlines’ın tarifeli olarak uçtuğu 11 iç hat destinasyonuna, ülke dışında da charter olarak uçuşlarını yaptığı Almanya, İspanya, Danimarka ve Avusturya’ya bedava bilet elde edecek. Bu miller ile yolcular, dünyada son 4 senenin en iyi dizayn oteli, 2010’da da Avrupa’nın en iyi çift oteli ödüllü Adam&Eve’de hafta sonu ücretsiz konaklayabilecek.
Classic ve Goldensky seçeneklerinin yanı sıra Corporatesky ile kurumsal firmalar kartın sunduğu imkânlardan faydalanabilecek.
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “15 Ocak’ta başladığımız tarifeli iç hatlar uçuşlarımızda henüz 4,5 ay geçmişken Miles&Sky uygulamasını başlattık. Sky Airlines, 4,5 ay gibi kısa bir sürede mil uygulamasını başlatan ilk havayolu şirketidir.” dedi.
Kendilerine olan talebin gün geçtikçe arttığını ve 4,5 ayda yaklaşık 250 bin yolcu taşıyarak büyük bir başarı kaydettiklerini belirten Görgülü, “Güvenli, konforlu ve kalifiye hizmetimizden taviz vermediğimiz için en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden biriyiz. Bundan sonraki dönemde de bu başarımızı artırarak devam ettireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.
Yolcularına Classic, Corporatesky ve Goldensky kart sunan Miles&Sky’ın getirileri şunlar:

Reklam
Reklam

Classic

 Mil biriktirip bedava seyahat ve konaklama,
 Havaalanlarındaki kiosklarda check-in yapma kolaylığı,
 Rezervasyonda öncelik
 Anlaşmalı mağazalardan yeme, içme, alışveriş yapma ve araç kiralama olanakları
 Divan Bodrum ve Divan Antalya’da yeme, içme ve alışverişte belli indirimler.

Corporatesky

 Kurumsal firmalar, Miles&Sky kart sahibi olarak kurum adına miller biriktirip çalışanlarına, bedava seyahat, konaklama ve anlaşmalı firmalardan indirimli araç kiralama, yeme, içme, alışveriş etme ayrıcalığını yaşatacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz