Slovak manken cinayetten aranıyor

İspanya’daki villasında ölü bulunan İngiliz kuyumcu Andrew Bush’un bir yıl ilişki yaşadıktan sonra ayrıldığı eski sevgilisi Mayka Kukucova tarafından kıskançlık nedeniyle öldürüldüğü iddia edildi.

Bush, geçen cumartesi İspanya’nın Costa del Sol’daki lüks villasında başından vurularak öldürülmüştü. Cinayetle ilgili bugün yeni detaylar çıktı. Bush’un Rus asıllı yeni sevgilisi Maria Korotaeva, 48 yaşındaki iş adamının vurulduğu günü yaşadıklarını polise anlatırken, 24 yaşındaki Slovak manken Kukucova’yı villada gördüğünü söyledi.

Bush ile birlikteliklerinin beşinci ayını kutlamak için villaya gittiğini söyleyen 20 yaşındaki Korotaeva, “Evde Andy’nin eski sevgilisini (Mayka Kukucova) pijamalar içinde gördüm. Şoke oldum. Çünkü Andy tüm kilitleri değiştirmişti. Ama obsesif Mayka eve girmeyi başarmış. Onu görünce evden çıkıp otomobilime bindim. Üzücü bir olay yaşanmasını istemiyordum. Andy gelip bana endişelenmememi, her şeyin yolunda olduğunu, onu evden çıkaracağını söyledi. Eve döndüğünde üç el silah sesi duydum” dedi.

Reklam
Reklam

Korotaeva silah seslerinin ardından Slovak mankenin kaçtığını, Bush’u evde kanlar içinde bulduğunu sözlerine ekledi.

Bush'un 19 yaşındaki kızı Ellie Mason Bush da Kukucova’nın babası ile ilişkisi sırasında son derece kıskanç tavırlar sergilediğini söyledi. İspanyol polisi, Slovak mankeni arıyor.

(Bush'un son sevgilisi Maria Korotaeva)

Anahtar Kelimeler: