SMMD’den fuar gezisi

Siirt Mühendis ve Mimarlar Derneği, Adana Tüyap'ta gerçekleştirilen iki fuara gezi düzenledi. 6. Yapı Malzemeleri,...

Siirt Mühendis ve Mimarlar Derneği, Adana Tüyap'ta gerçekleştirilen iki fuara gezi düzenledi. 6. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ile 5. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı’nı geniş bir üye katılımıyla ziyaret eden işadamları, son gelişmeleri görme imkanı buldu.

Dernek başkanı Hayrettin Fakirullahoğlu konuyla ilgili açıklamasında, dernek üyelerine en son yapı malzemelerini, malzeme teknolojilerini, uygulama tekniklerini duyurmak ve tanıtmak amacıyla fuara iştirak ettiklerini dile getirdi. Gezinin çok faydalı geçtiğini aktaran Fakirullahoğlu, bu tür fuarlara önümüzdeki dönemlerde de katılmaya devam edeceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz