SMMM Odası’ndan Bilgilendirme Toplantısı

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda (SMMM) gelir vergisi beyan dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı...

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda (SMMM) gelir vergisi beyan dönemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Vergi Dairesi Müdürü Beyhan Özkalalı, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz ve Servis Şefi Necdet Sepek’in bilgiler aktardığı toplantıya çok sayıda mali müşavir katıldı.

Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında bir bilgilendirme programı düzenlediklerini dile getiren SMMM Odası Başkanı Adnan Zeren, Muhasebeciler Günü olarak adlandırılan 1 Mart tarihinin, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası olarak değiştirildiğine dikkat çekti. Zeren, “Bu haftayı etkinlikler düzenleyerek kutluyoruz. Mart ayı beyanname verme ayı olduğundan ve beyanname verme şekli yasalarla değişiklik gösterdiğinden, değişiklikleri arkadaşlara düzenlenen seminerlerde vermekteyiz.” dedi. Zeren, hafta dolayısıyla 8 Mart'ta Ocakbaşı Restoran’da oda üyeleri ile düzenlenecek yemekte bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara bilgiler aktaran Vergi Dairesi Müdürü Beyhan Özkalalı şunları dile getirdi: “2013 yılı Mart ayı beyan dönemi olmasından dolayı kira beyannamelerinde özellikle mükelleflerimizin dikkatini çekiyoruz. Gelir İdaresi Başkanlığımız da mektup ve SMS yoluyla bu konuda mükelleflerimize bilgi veriyor. Mükelleflerimizin gerekli duyarlılığı göstermesi vergi dairesi çalışanları olarak bizleri mutlu edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz