Smmmo Seminerlere Devam Ediyor

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) TESMER Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy ve...

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) TESMER Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ferizli Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencileri ve serbest muhasebeciler için ‘Muhasebe Mesleğinin Bugünü ve Geleceği’ konulu bir seminer düzenledi.

Okulun Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Sakarya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy, SMMMO Temel Eğitim Staj Merkezi Sekreteri Turgay Çetiner, Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Ellidokuz ve Ferizli Temsilcisi Doğan İlbakan, konuşmacı olarak katıldı.

Reklam
Reklam

Ferizli MYO Müdürü Şükrü Cicioğlu, açılış konuşmasında, “Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy’un Muhasebe Mesleği hakkında verecekleri sunumu öğrencilerimize faydalı olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Oda Başkanı Selattin Çakırsoy ise konuşmasında Muhasebe Mesleği hakkında öğrencilere bilgiler vererek meslekte nasıl başarılı olunacağının ipuçlarını verdi.

Seminer, öğrencilerin sorduğu sorular ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: