Smmmo'dan Korkmaz'a Veda Ziyareti

Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Mustafa Fettahlıoğlu, yapılan son atamaların ardından Tokat'a tayini...

Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Mustafa Fettahlıoğlu, yapılan son atamaların ardından Tokat'a tayini çıkan SGK İl Müdürü Mehmet Korkmaz'a 'veda' ziyaretinde bulundu.

Mehmet Kormaz'ı oda yöneticileri ile birlikte makamında ziyaret eden Mustafa Fettahlıoğlu, hizmetlerinden dolayı Korkmaz’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Korkmaz’ın 13 yıldan bu yana SGK İl Müdürlüğü çatısı altında çeşitli kademelerde görev yaptığını hatırlatan Fettahlıoğlu, “Müdürümüz Osmaniyeli bir yönetici olarak kurumun en zor ve en meşakkatli döneminde görevler üstlendi. Biz, oda bu zor dönemde görevini en güzel bir şekilde yapma gayretinde bulunan değerli müdürümüze camiamız adına teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Fettahlıoğlu, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "Gönül arzu ederdi ki yeni yapılacak SGK merkez il binasının inşaat sürecinde de Mehmet Bey ile birlikte olmak. Ama ne yapalım sonunda kamu görevi ifa edenler böylesi tayinlerle zaman zaman görev yeri değişikliğine tabi olabiliyor. Sayın müdürümüzün gideceği Tokat ilinde de Osmaniyeli bir bürokrat olarak güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Bu hüzünlü veda ile aramızdan ayrılacak olan Mehmet Korkmaz Bey'e yeni görev yerinde bir kez daha başarılar diliyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Osmaniye İl Müdürü Mehmet Korkmaz da, Osmaniye de yaklaşık 13 yıl boyunca SGK çatısı altında hizmet ürettiğini, kendi memkeletine ve kendi insanına hizmet etmeninse ayrı bir onur ve gurur olduğunu anlattı. Korkmaz, "Devlet hizmetlerinde devamlılık esastır. Biz gideceğiz Tokat'a hizmet edeceğiz. Tokat'tan gelecek değerli arkadaşım da Osmaniye'de hizmetlerin ifasını sürdürecek. Serbest muhasebeci ve mali müşavirler camiasına bu nazik ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: