Sobadan zehirlenen yaşlı çift öldü

Bursa'da dün gece şofbenden sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift öldü.

Bursa'da dün gece banyo yaptıktan sonra rahatsızlanan bir kişi kalp krizi geçirdiği sanılarak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Sabah eve gelen yakınları şahsın anne ve babasının cansız bedeniyle karşılaştı. İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan'ın amcası ve yengesi olan yaşlı çiftin şofbenden sızan gaz sebebiyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay, dün gece Merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi'nde meydana geldi. İki gün önce Yalova'nın Hayriye köyünden anne ve babasını ziyarete gelen İsmet Kaptan (43), dün gece saat 24.00 sıralarında banyo yaptı. Bu esnada Kaptan'ın babası Ahmet Kaptan (84) ve annesi Hatice Kaptan (82) evlerinin oturma odasında yattılar. Banyo olduktan bir müddet sonra rahatsızlanan İsmet Kaptan yan binada oturan akrabalarına giderek rahatsızlandığını söyledi. Akrabalarının kapısını çalan Kaptan

Reklam
Reklam

yere yığıldı. İlk önce kalp krizi geçirdiği sanılan Kaptan yakınları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANE DÖNÜŞÜ ACI HABER

Geceyi hastanede geçiren Kaptan'ın akrabaları sabah eve geldiklerinde yaşlı çifti baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin ardından yaşlı çiftin öldüğü anlaşıldı. 112 ekiplerinin doğalgazdan şüphelenmesinin ardından olay yerine gelen Bursagaz'a bağlı doğalgaz ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından yaşlı çiftin şofbenden çıkan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı. Hastaneye kaldırılan İsmet Kaptan'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ölen yaşlı çiftin İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan'ın amcası ve yengesi olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde incelemelerde bulunurken, olayı duyan yaşlı çiftin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: