SODES projesi ile dershane eğitim alan öğrenciler döner ayranla uğurlandı

Erzincan Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından yürütülen Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında uygulamaya konulan ‘Bende Başarabilirim’...

Erzincan Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından yürütülen Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında uygulamaya konulan ‘Bende Başarabilirim’ projesi sona erdi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nca maddi durumu dershaneye gitmeye el vermeyen öğrencilere yönelik SODES kapsamında yürütülen ‘Bende Başarabilirim’ projesi kapsamında yaklaşık 280 öğrenciye eğitim verildi. 2010 yılı Kasım ayında Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından hayata geçirilen proje, 18 Mayıs tarihinde sona erdi. Projenin başarılı bir şekilde tamamlanması sebebiyle düzenlenen etkinlikte yaklaşık 750 öğrenciye döner ve ayran ikram edildi.
‘Bende Başarabilirim’ Proje Koordinatörü ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Özkan Yavuz, projenin amacının, dershane imkânlarından yoksun, fakir öğrencilere dershane imkânı sağlamak ve bu çocukları bilgi ve bilişim teknoloji ile buluşturmak olduğunu vurguladı. Yavuz, bu amaç doğrultusunda geçtiğimiz kasım ayında yola çıktıklarını dile getirerek, “Kendi okulumuz ve diğer okullardan 280 öğrencinin kaydını aldık. Bu öğrencilere ücretsiz dokümanlar temin edildi. Yaprak testler, deneme sınavları yapıldı. Bununla birlikte okulumuzun kazanımı olarak 6 okulumuz bilişim sınıfına dönüştürüldü. Burada öğrencilerimize 18 Mayıs tarihine kadar hizmet verdik.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz