SODES Projesiyle Oluşan Futbol Takımı Ilk Galibiyetini Aldı

AK Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Yener Oba'nın başkanlığını yaptığı 2. amatör kümede yer alan Köprüspor ilk sınavını başarıyla geçti.

AK Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Yener Oba'nın başkanlığını yaptığı 2. amatör kümede yer alan Köprüspor ilk sınavını başarıyla geçti.

Köprüspor, İncirlik Karslılar Stadı'ndaki maçta rakibi Gazipaşa Sporu 3-0 mağlup etmenin sevincini yaşadı. Köprüspor "Yüreğir'in Kramponları" SODES Projesi'nde ilçeye göçle gelmiş ve sosyoekonomik düzeyi düşük olan ailelerin çocuklardan oluşuyor.

Kulüp Başkanı Yener Oba, gençleri sporla buluşturarak hem spor yaparak beden sağlıklarını korumayı, hem de sporun kazandıracağı bir disiplinle hayatın her alanında başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Başkan Oba, bu süreçte kendilerine destek olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş başta olmak üzere AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'a teşekkür etti.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz