Şoförlere Iletişim Ve Öfke Kontrolü Eğitimi Verildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımayı sağlayan otobüs ve minibüs şoförlerine eğitim verdi. Şoförler, teorik bilginin...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımayı sağlayan otobüs ve minibüs şoförlerine eğitim verdi. Şoförler, teorik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitim de aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma hizmeti veren otobüs ve minibüs şoförlerine yönelik eğitim düzenledi. ASAT Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren eğitim toplantılarına çok sayıda şoför katıldı.

Sosyal hizmet uzmanları ve psikologların verdiği eğitimde etkili iletişim, öfke kontrolü, stresle başa çıkma yolları, şiddet ve şiddetle mücadele konuları anlatıldı. Sunumlarda teorik çalışmaların yanı sıra küçük canlandırmalarla şoförlerin yaşadığı sorunlar ele alındı. Şoförlere yaşadıkları problemleri nasıl çözmeleri konusunda uygulamalı olarak eğitim de verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: