Sofralara Yaz Düzeni

Masa dekorasyonundan yemek seçimlerine kadar yaz sofralarınızın daha dekoratif ve lezzetli olması sizin elinizde..

Masa dekorasyonundan yemek seçimlerine kadar yaz sofralarınızın daha dekoratif ve lezzetli olması sizin elinizde...

1. Tabaklar küçülüyor: Kalsik bir yemek servisi üç tabaktan oluşur; Soğuk servis, sıcak yemek ve tatlı. Küçük aperatiflerle hazırlanmış bir kokteyl yaz sunumlarının en eğlenceli kısmı. Özellikle mangal partilerinde, misafirler masa etrafında oturmak yerine ayakta sosyalleşmeyi tercih ettiklerinden, klasik yemek servisi yerine küçük tatlı tabaklarında servis hazırlayabilirsiniz.
2. Hafif ve lezzetli punchlar: Bu yaz rengarenk punchlar hazırlamak çok moda. Üstelik mis kokulu taze meyvelerle hazırlayacağınız içeceği cam kasede sunacağınız gibi ayaklı büyük bir cam kadehte de ikram edebilirsiniz. Böylece masanıza farklı bir stil de katmış olursunuz.
3. Bira test partileri: Dış mekan paretilerinden bu yıl lezzet testleri çok popüler. Küçük bardak ya da tabaklarda tadımlık olarak sunacağınız seçeneklerin yanına hakkında not almaları için renkli nor kağıtları iliştirmeyi de unutmayın. Özellikle içecek seçeneklerini bol buz doldurulmuş galvaniz kovalarda ikram edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

4. Doğallık ön planda: Sade, renkli ve uygulamanası çok pratik dekorasyon fikirleri yazlık seçenekler arasında. Yeşil en trendy renk, Özelliklede parlak tonları. Yemek masasının ortasına yerleştireceğiniz caö ve toprak saksılarda bol yapraklı çiçeklerle masada bir odak noktası yaratıp yiyecek ve içeceklari bunun etrafına dağıtabilirsiniz.

5. Brunch keyfi: Yaz partileri ille de akşamları organize edilmez. Eğer keyifli bir terasınız varsa bol güneşli, aydınlık ve taptaze bir pazar sabahını arkadaşlarınız için hazırlayacağınız bir brunchla karşılayabilirsiniz. Rengarenk dilimlenmiş ve süslenmiş taze meyve dilimleri, lezzetli Fransız tostları ve sıkılmış portakal suyuna kim hayır diyebilir ki? Sofram daha zengin dursun istiyorsanız menünüze şekerle karamelize edilmiş muzlar, çikolatalı kek dilimleri ve mnik kadehlerde creme brulee ekleyebilirsiniz.

6. Meyve dekorları: Yaz ayları tam bir meyve şöleni gibi. Öyleyse neden Öyleyse neden bundan faydalanmıyorsunuz? Örneğin, kavun salatalık ve nane karışımını bir parça feta ekmeği be hindibağ filizleri ile birlikte hazırlayarak şık bir sunun yaratabilirisiniz. Yanında vereceğiniz hafif alkollü bir çiçek ya da bol naneli bir limonata lezzeti pekiştirir. Çok sıcak günlerde bol buzlu bir salatalık çorbası da hazırlayabilirsiniz.

Reklam
Reklam

7. Barmen siz olun: Barmenliğe hevesiniz mi var? Yaz partileri bunu gerçekleştirmeniz için bir fırsat. Yaratıcılığınız kullanarak birbirinden değişik kokteyller hazırlayabilirsiniz ama hespine bir isim vermeyi sakın unutmayın. Bunu geniş bir çanağa koyarsanız. ikram etmek daha kolay olur ama siz msafirleri ilk andan itibaren etkilemek istiyorsanız. shut bardaklarında hazırlayarak eve girişte de sunabilirisiniz.

8. Ön parti: Aslında bu yaz "ön partiler" çok moda. Arkadaşlarınızka başka bir eğlence yerine gitmeden önce bir evde toplanmak ve akşamki eğlenceye kısa bir ön hazırlık yapmak keyifli olabilir, hatta sizi motive edebilir. Üstelik çok büyük bir parti olmasında da gerek yok. Minik apertifler, leziz birkaç içecek ve hafif bir müzik yeterli olacaktır.