Sofralarını 2 bin 500 kişiye açtılar

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesindeki 50 esnaf düzenledikleri bir organizasyonda 2 bin 500 kişiye yemek ziyafeti...

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesindeki 50 esnaf düzenledikleri bir organizasyonda 2 bin 500 kişiye yemek ziyafeti verdi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Şanlıurfa’da başladı. Etkinlikler kapsamında bir grup hayırsever Evren Sanayi Sitesinde çalışan 2 bin 500 kişiyi öğle yemeğinde buluşturdu.
Vatandaşın hayırda yarıştığı şehirde, boş bir iş yerinde ziyafet verildi. Her yıl bu haftada hayırseverler tarafından verilen yemek miktarı her geçen gün artıyor. Geçen yıl 750 kişilik yemek yapan gurup, bu yıl sofralarına 2 bin 500 kişiyi davet etti.

Reklam
Reklam

Yemek dağıtımı sırasında vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuzu içi zerde pilavın ikram edildiği etkinlikte, vatandaşlar bu tür faaliyetlerin devam etmesini istedi.

Organizasyonu düzenleyenlerden Mehmet Demir, "Kutlu Doğum Haftasının kıymetini bilmemiz gerekiyor. Organizasyonu esnaf arkadaşlarımızla yaptık.” dedi.

Davete icabet eden Yasin Yılmaz böyle önemli günlerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu söyledi. İsmail Yücel ise “Kutlu Doğum haftasına kavuştuğumuz için Allaha şükürler olsun. Hayırsever vatandaşların katkısıyla böyle bir program yapıldı. Allah herkesten razı olsun. Allah böyle güzel günleri devamlı nasip eylesin.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz