Sögiad Yeni Dönem Toplantılarınaaşladı

Söke genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD)’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan, ilçenin mülki ve idari amirleri...

Söke genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD)’nin geleneksel etkinliklerinden biri olan, ilçenin mülki ve idari amirleri ile bir araya gelinen kahvaltılı toplantıları yeniden başladı.

Söke Kırçiçeği Restaurant’ta gerçekleşen toplantının konukları İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Garnizon Komutan Vekili P. Albay Taşkın Köse, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan oldu.

SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı geleneksel kahvaltılı sohbet toplantılarını sürdürmekte kararlı olduklarını, bu tür toplantıların ilçenin sorunlarını dile getirmek adına faydalı odluğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer konuşmasına yarı finale kalarak Türkiye’ye gurur yaşatan Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçelileri kutlayarak söze başladı. SÖGİAD’ı önemsediğini ve üye sayısının artmasını görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “SÖGİAD üyelerine sizler toplumun seçkinlerisiniz” dedi. Girişimci, yatırımcı ve iş adamı kimliğinizle topluma öncülük ediyorsunuz diyen İlçe kaymakamı Demirezer; “Söke için elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Hep temennim sizlerin başka sivil toplum örgütlerinde de görev almanızdır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: