Soğuk Havalar Atkı Ve Bere Satışlarını Arttırdı

Kış mevsiminin etkisini gösterdiği bugünlerde havaların soğuması, bere ve atkı satışlarının da artmasına neden oldu.Soğuk...

Kış mevsiminin etkisini gösterdiği bugünlerde havaların soğuması, bere ve atkı satışlarının da artmasına neden oldu.

Soğuk havalardan korunmak isteyen Torbalılılar, atkı ve bere satan satıcıların yolunu tuttu. Soğuk havaların bereketli geldiğini söyleyen atkı ve bere satıcısı Aliihsan Kaya, soğuğun şapkacılara kazanç getirdiğini ifade etti. Satışlarda artış olduğunu belirten Kaya, “Havaların soğuması şapkacılar adına bir şanstır. Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte satışlarda bir artış görüldü. Vatandaşlarımız soğuktan korunmak için atkı ve bere alma ihtiyacı duyuyor. Kadınlarımız en çok angora yününden yapılmış atkı ve bereleri tercih ediyor. Bu ürün kış aylarında daha sıcak tutuyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Torbalı ilçesinde şapka, atkı, bere, kaşkol ve eldiven satışı yapan Kaya, “Kış mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte bizlerin de işleri artıyor. Son günlerde hava sıcaklıklarını sıfır dereceye düşmesiyle birlikte özellikle şapka, bere ve eldiven satışlarımız çok arttı” diye konuştu.

Fiyatların fazla yüksek olmamaması nedeniyle vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapabildiğini ifade eden Kaya, “Fiyatlarımız 3 lira ile 10 lira arasında değişiyor. Vatandaş bütçesine göre istediği fiyata istediği kalite ihtiyaçlarını karşılıyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: