Soğuk Havalarda Kendinizi Şımartın

Bitkisel çaylar sağlığımızı koruyor

4 farklı lezzeti ile Herbalife Bitkisel Çay'lar özellikle bu soğuk kış günlerinde kendinizi daha canlı ve enerjik hissetmenize yardımcı oluyor. Dikkat ve konsantrasyon seviyesinin artırılmasına da destek olan Herbalife Bitkisel Çay'lar üstelik fincan başına sadece 6 kcal...

İçeriğindeki siyah ve yeşil çay özleri ile sizi canlandırarak kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olan Herbalife Bitkisel Çay'lar kışın azalan sıvı tüketiminizi artırmaya da destek oluyor.

Düşük kalorili yapısı ile geleneksel çaylara ve kahveye lezzetli bir alternatif olan Herbalife Bitkisel Çay'lar içeriğindeki çok az miktardaki kafein sayesinde de dikkat ve konsantrasyon seviyesinin artırılmasına da yardımcı oluyor. Klasik, limon aromalı, ahududu aromalı ve şeftali aromalı olmak üzere 4 farklı lezzet alternatifi ile günün her saati keyifle tüketilebiliyor. Üstelik bir fincanı sadece 6 kcal... Siz de bu kış kendinizi Herbalife'ın Bitkisel Çay'ları ile şımartın!

Reklam
Reklam

Herbalife Bitkisel Çay'ların 50gr'lık kutuları için önerilen tüketici fiyatı KDV dahil 54,46 TL'dir.

Lionel Messi ve F.C. Barcelona Futbol Takımı'nın resmi beslenme sponsoru da olan Herbalife ürünleri, Herbalife Bağımsız Distribütörleri aracılığı ile satın alınabilir.